شمارهی خبر : 78544 | تعداد بازدید : 187
جمعه 24 شهریور ماه 1402 ساعت 18:59
هشتمین مصاف مس کرمان برابر خوشه طلایی
تیم فوتبال مس کرمان عصر روز یکشنبه هشتمین مصاف خود را برابر خوشه طلایی در چارچوب هفته سوم رقابت های لیگ یک را برگزار خواهد کرد.

تیم فوتبال مس کرمان عصر روز یکشنبه هشتمین مصاف خود را برابر خوشه طلایی در چارچوب هفته سوم رقابت های لیگ یک را برگزار خواهد کرد.
به گزارش روابط عمومی باشگاه مس؛ این دو تیم تا پیش از مسابقه روز یکشنبه در هفت مسابقه لیگ یک و جام حذفی به مصاف هم رفته بودند که سهم مس کرمان سه پیروزی و سهم خوشه طلایی یک برد بوده است و سه مسابقه دو تیم نیز به تساوی رسیده است.
در لیگ یک فصل 98-99 دو تیم در بازی رفت در کرمان به تساوی بدون گل رسیدند و در بازی برگشت مس با تک گل قنبری در ساوه به پیروزی رسید.
در بازی های دسته اول فصل 99-1400 بازی رفت دو تیم در ساوه به تساوی بدون گل رسید و در بازی برگشت تیم خوشه طلایی با سه گل در کرمان مس را شکست داد.
در فصل 1400-1401 دو تیم سه بازی برابر یکدیگر بازی کردند که در بازی های لیگ یک و در دور رفت بازی دو تیم در ساوه به تساوی یک بر یک رسید که مهیار زحمتکش زننده تک گل مس کرمان بود و در بازی برگشت در کرمان مس با نتیجه 4بر0 پیروز شد که پورصفشکن، جهانکهن، عسگری و آوخ گلزنان مس کرمان بودند.
در آن فصل دو تیم یک بازی جام حذفی را نیز در کرمان برگزار کردند که بازی دو تیم در 120 دقیقه با تساوی یک بر یک خاتمه یافت که پورقنبری زننده گل مس بود و در ضربات پنالتی تیم مس موفق شد با نتیجه 6بر5 به برتری دست یابد.
تیم خوشه طلایی که حالا به اردبیل اسباب کشی کرده است روز یکشنه و از ساعت 16 در آستارا میزبان تیم مس کرمان است که باید دید نتیجه بازی در هشتمین مصاف دو تیم به چه شکل ثبت می گردد.